Galleries

Kerst in Laren

Kerst op de brink in Laren dinsdag 13 december. Sarita’s zingdingen zorgde zo vlak voor kerst voor een¬†gezellige avond met zang en amusement.

Continue reading Kerst in Laren

Havikshoeve

Voor een bedrijfsuitje bij mijn huidige werkgever, waar ik communicatie, en helpdesk werkzaamheden verricht (Lunite Automatisering). ¬†werd mij gevraagd foto’s te schieten van het evenement. Regen en kou mocht de pret niet drukken. Van deze prachtige dieren was het een genot foto’s te schieten.

Macro in de ‘tuin’

lente

Het zijn weer de dagen waarop de knoppen in de bomen verschijnen. Des te meer reden om naar het tuincentrum te gaan met vrouwlief. Hoewel het vooruitzicht om met een macro objectief millimeters boven de hooikoorts nesten te hangen vooral van mijn kant komt, weet ik dat wat groens op het balkon het gewoon altijd goed doet.

Visual identity shoot

Voor de invulling van onze visuele identeit moesten foto’s gemaakt worden van de werking en vooral uitstraling van onze producten.
Continue reading Visual identity shoot

Rock Foundation evicted people sites

Leven in een huis, leven op een plek waar je je veilig voelt en waar je rekent toch wel zeker de komende paar jaar te kunnen leven. Wat nu als je die garantie niet hebt? Als je huis gesloopt wordt omdat een bedrijf besloten heeft de grond waar jij leeft te gebruiken om hun zoveelste winkelcentrum of fabriek te gaan bouwen.
Continue reading Rock Foundation evicted people sites