Het ontwikkelen van webpagina’s is wat op vele manieren mogelijk is. Voor mijn werkgever maakte ik een custom pagina in welke ook gebruikt wordt als landingspagina voor SEA en zeker 0ok baat heeft voor SEO. Aangezien de website draait op een bekend Content Management Systeem kon ik vrij gemakkelijk aan de slag met indelen van de informatie ik wist dat het ‘modden’ van het bericht welke ik schreef mogelijk was. In het bericht gebruikte ik direct de CSS op de betreffende HTML elementen om de pagina naar wens te stylen.

Tijdens mijn stage hield ik mij niet alleen met social media en filmen/editten bezig, onder andere deze content ontwikkeling voor communicatie en SEO/SEA behoorden tot de dagelijkse taken die ik zelf oppikte of in overleg op mij nam.

Bekijk de pagina hier.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.