TED Talks, al jaren kijk ik ze graag. Het zijn bronnen van inspiratie en aanknooppunten met legendes op bepaalde vakgebieden. Alvorens in stoffige boeken te doen vind ik deze talks een briljante wijze om op frisse wijze kennis te nemen van de kennis die deze personen bezitten of informatie over gebieden te ontdekken.

TEDx is een spin-off van de grotere TED talks, de x staat voor independent wat wil zeggen dat een ieder een evenement als dit op zou kunnen zetten, TED als organisatie zelf approved dit en bied dan indien positief gestemd de mogelijkheid het materiaal in het TEDx netwerk op te nemen!

Wat is er leuker dan gevraagd te worden op zo een evenement te werken, en niet zomaar werken. Nee essentie van wat TED is verwezenlijken. De live video registratie verzorgen! Als projectleider op locatie was ik verantwoordelijk voor de camera en schakel regie. Tegelijkertijd draaide ik achter een van de camera’s, het was een uitdaging waar ik enorm veel energie van kreeg. Je staat met zo een live registratie toch voor een ‘potentieel miljoenen’ publiek. De montage van de afzonderlijke items gebeurde direct tijdens het evenement en in de week erna stonden ze al online en momenteel zijn er talks met al tienduizenden views!!

Onderstaand kun je d.m.v. op de onderstaande afbeelding te klikken de afspeellijst van alle TEDx talks van die dag terugzien:
check the videos!Bekijk hier de afspeellijst van alles TEDx talks van de dag!

Onderstaand heb ik enkele foto’s verzameld van het evenement.

(Deze opdracht is uitgevoerd in naam van/door HD Videoproductions mijn werkgever.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.